Mida IT Service – Consumenten

Mida IT Service, de ICT dienstverlener!

Mida IT service helpt consumenten en bedrijven met plezier bij hard- en software problemen en zoekt altijd naar de meest gebruikersvriendelijke oplossing. Wij kunnen u op twee manieren helpen:

Hulp op afstand

Voor sommige problemen is het niet noodzakelijk om langs te komen. Hiervoor bieden wij computerhulp op afstand. Op deze manier kunnen wij u zo efficiënt en snel mogelijk helpen. De verbinding die hiervoor wordt gemaakt is geheel veilig. Via een remote tool loggen wij op afstand in, bekijken wat het probleem is en of dit op afstand opgelost kan worden. Kan het probleem niet op afstand worden opgelost?

Hulp aan huis of bij uw bedrijf op locatie

Mocht u liever hulp aan huis/bedrijf willen of is het probleem niet op te lossen vanaf afstand? Dan komen wij graag bij u langs, ook ’s avonds en in het weekend. Hier onder vind u een kleine samenvatting van problemen waar wij u graag mee helpen. Heeft u vragen of problemen met iets wat niet in deze lijst staat? Dit is geen probleem, u kunt altijd met ons contact opnemen en wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

– (Her-) installatie software
– Virussen en Spyware
– Reparatie
– Data herstel / Verloren bestanden indien dit nog mogelijk is.
– Upgraden / inbouwen
– (Draadloos) netwerkverbinding
– (Draadloos) internetverbinding
– E-mail / spam
– Microsoft Office
– Computer reiniging
– Back-up
– Printers
– Traag geworden pc/laptop/tablet
– Installatie router/modem
– Advies, verkoop en installatie van nieuwe pc’s en tablets